prijs

prijs

De hoofdprijs van deze wedstrijd, is een fantastische daguitstap naar De Zonnegloed VZW. Dit is een dierenpark die dient als toevluchtsoord voor heel wat wilde dieren. Op hun eigen site stellen ze zich voor op deze manier:

“Dierenpark - Sanctuary De Zonnegloed zet zich in voor de opvang van dieren die niet kunnen worden teruggezet in de natuur. De dierenpopulatie in stichting/vzw De Zonnegloed is opgebouwd met hoofdzakelijk dieren uit opvangcentra en wildlife rescuecentra. Dit zijn dieren die zwaar verwaarloosd werden, in beslag genomen werden bij louche dierenparkjes, circussen, handelaren of particulieren. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle verzorging nodig: aangepast voer, een proper en aangepast verblijf, medische zorg en de juiste aandacht. Stichting/vzw De Zonnegloed schenkt deze dieren een nieuw leven. Een plaats waar dieren deze kansen krijgen om levenslang een nieuwe thuis te krijgen, geadopteerd te worden... noemt een Sanctuary. Dit betekent een veilige haven, een warm nest. Voor Europa is dit uniek dat een dierenpark op deze manier haar dierenpopulatie opbouwt en zo dieren redt”.

Wil je meer te weten komen over De Zonnegloed? Lees dan zeker ons interview met Karel, mede-oprichter van het park! De datum voor het bezoek aan De Zonnegloed wordt in samenspraak met de winnende klas vastgelegd. Busrit en toegang tot het park worden die dag door GAIA verzorgd. Tijdens die dag zullen jullie door een GAIA-medewerker worden begeleid om de winnende klas extra in de watten te leggen.