Vroeger ongewenst, nu een heuse ster!

17 december 2015

Charlie is een hond die in het asiel op een nieuwe familie wachtte. Wanneer Juliette hem zag wachten in zijn kooi wist ze dat ze haar nieuwe kameraad gevonden had. Ze had van in het begin echter ook een heel duidelijk doel voor ogen: samen meedoen aan Frankrijk has got talent.

De overwinning van een mooie vriendschap

Juliette en Charlie hebben elkaar twee jaar geleden ontmoet in een asiel in Frankrijk. "Ik was net mijn hond verloren en voelde me erg alleen, vertelt Juliette in een interview. Ik was eigenlijk op zoek naar een puppy... een vrouwtje. Wanneer ik echter oog in oog stond met Charlie was dat het laatste waar ik aan dacht... Men had me gezegd hem niet mee te nemen omdat het moeilijker zou zijn om acrobatische trucjes aan een volwassen hond aan te leren... Dat heeft me enkel gesterkt in mijn keuze!"

Sindsdien wil Juliette aan iedereen tonen dat honden uit het asiel...fantastisch zijn! En het publiek gaf haar volmondig gelijk!

De Belgische asielen ontfermen zich over ongeveer 50 000 honden en katten per jaar. Ze zouden allemaal zo graag een warme, liefdevolle familie vinden.
Ontdek het dichtstbijzijnde asiel op ons overzicht.

Bron: 20 minutes